Onze – en in de toekomst uw – adviseur/coach is Jeroen Vermeiren. Jeroen is 26 jaar en woont in Beerse.

Via diverse organisaties werkte hij de afgelopen 10 jaar aan een betere plaats voor de holebi- en transgendergemeenschap (LHBTi gemeenschap) in Vlaanderen en Nederland. Hij was onder meer penningmeester bij Klein Detail vzw, zetelde in de raad van bestuur van Wel Jong Niet Hetero vzw en in Eindhoven was hij voorzitter van COC Eindhoven en regio (Eindhoven, Helmond en de Kempen).

Door zijn jarenlange inzet voor de holebi en transgendergemeenschap bouwde Jeroen heel wat expertise op. Deze wil hij nu gebruiken om organisaties (vooral lokale overheden) de switch te laten maken naar een holebi- en transgendervriendelijk beleid.

In onze factsheet krijgt u cijfermateriaal mee waaruit blijkt dat er nog veel werk is aan de sociale aanvaarding van holebi’s en transgenders in onze maatschappij.

Jeroen heeft dan ook de ambitie om van Rainbow Solutions de speler op de markt te maken voor lokale overheden. Zodat er in de verschillende domeinen van het lokale beleid een switch kan gemaakt worden naar een dynamisch beleid. Via deze switch zullen seksuele -en genderdiversiteit dan een zichtbare plaats krijgen binnen het beleid.

Hieronder volgt een uitgebreid referentie kader van Jeroen. Zo krijgt u een duidelijk overzicht waarvoor Jeroen zich de afgelopen 10 jaar heeft ingezet.  Het volledige referentie kader kan u hier downloaden.